Alt Urgell 973 35 31 12 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat
 

MENGEM D’AQUÍ

El present projecte es tracta d’una iniciativa del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya que compta amb la col·laboració dels dos consells comarcals (Alt Urgell i Cerdanya) i el finançament del Departament d‘Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat en el marc del programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020 i del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).
L’alimentació saludable es defineix com aquella que és suficient, equilibrada, variada i segura, però també adaptada al comensal, a l’entorn i sobretot sensorialment satisfactòria. Doncs tant nens com adults mengem evidentment per nodrir-nos però també per altres motius igual d’importants com: la satisfacció i el plaer, les relacions afectives, la identificació social, cultural i religiosa, etc. que a la llarga configuren el comportament alimentari i que poden repercutir en l’estat de salut de l’individu.

Ús de cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi d'ús i de mediació de la nostra web amb l'objectiu de millorar els nostres serveis.

Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Pot obtenir més informació a:

Política de Privacitat

ACEPTAR
Aviso de cookies