Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Millora taller de fusteria a Puigcerdà

Promotor:
ADAM FUSTERIA SL

Adam Fusteria és una empresa familiar que es dedica a la fusteria i ebenisteria des de fa tres generacions. El negoci va néixer l’any 1930 de la mà d’Isidre Adam i Pujet. Aquest negoci mai ha perdut de vista el tracte familiar, personal i acurat que vol oferir als seus clients. Però més enllà d’aquest caliu que conforma el pas de la seva història, també volen fer un pas endavant per oferir les últimes novetats en el món de la fusta.

Per aquest motiu, van realitzar una inversió en la màquina Evolution 7505 per fabricar mobles amb més qualitat, rapidesa i també més seguretat, atès que compta amb una cabina tancada per evitar lesions. També, per tal de millorar la seguretat dels seus treballadors, van comprar la serra de cinta centauro amb parades automàtiques d’emergència. Per altra banda, van confiar en la compra d’un programa IMOS de l’empresa HOMAG per crear imatges en 3D i renders reals per oferir una visió de conjunt als clients. A més, també calcula els costos de material i les comandes per enviar directament als proveïdors.

Per últim, Adam Fusteria va apostar per realitzar millores al seu taller de més de 1000 m2 situat al polígon industrial de Puigcerdà. Van modernitzar les portes de les naus adquirint-ne unes motoritzades que no requereixen esforços durant la seva manipulació. A més, aquestes estan aïllades, de manera que milloren l’eficiència energètica del local.

Valor afegit
Aquest seguit d’inversions busquen donar resposta als nous reptes que es plantegen des del món de la fusteria i ebenisteria millorant la producció, seguretat i fins i tot, l’eficiència energètica d’una fusteria en un territori de muntanya.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
Puigcerdà

Anualitat: 2017

Categoria del projecte
Altres sectors no agroalimentaris/ Desenvolupament econòmic de les zones rurals/ Modernització d’equipaments/ Innovació tecnològica/ Estalvi energètic

Web: https://www.adamfusteria.com/