Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Enguany iniciem nou període de programació Leader 2023-2027 que ens ha de permetre continuar donant suport a la creació i millora de les empreses de l’Alt Urgell i de la Cerdanya.

El proper 18 de setembre de 2023, a les 19 hores, al CETAP (Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu), a la Seu d’Urgell, us convidem a assistir a una sessió informativa sobre nous serveis gratuïts d’assessorament especialitzat en comunicació, xarxes socials, fiscalitat i recursos humans per a les empreses Leader d’aquestes comarques i de la nova convocatòria d’ajuts Leader 2023.

Amb la voluntat de facilitar els contactes professionals i la cooperació empresarial, la segona part de l’acte vol aprofitar la trobada per generar un espai de relació i coneixença entre empreses locals. Ens coneixem??

El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya compta amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, mitjançant la Xarxa Lleida Territori Intel·ligent, a més del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el FEADER (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural), en el desenvolupament dels projectes de cooperació Leader GUSTUM i Start-Up.

Cal inscripció prèvia (abans del 14 de setembre) a: https://forms.gle/Rih4TYCkbaf7Cmps6