Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Serà oberta a tothom qui vulgui conèixer què es pot estudiar actualment a la comarca

El pròxim 2 de març tindrà lloc la Jornada d’estudis post-obligatoris de l’Alt Urgell. Durant tot el dia, a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell hi haurà una fira d’estudis post-obligatoris oberta a joves i famílies que vulguin estudiar a la comarca.

La jornada té un doble objectiu, per una banda, difondre l’oferta educativa i les famílies professionals que es poden cursar a l’Alt Urgell des de batxillerat a cicles formatius de grau mitjà i grau superior i també estudis d’idiomes entre altres. Per altra banda, també es vol realçar l’oferta educativa del territori i l’estreta vinculació amb el futur laboral de les persones joves.

La jornada començarà a les 10 del matí amb una fira oberta d’estudis entre els quals es trobaran les tres modalitats de batxillerat i el batxibac, cicles formatius d’administració i gestió, de màrqueting i comerç internacional, de conservació del medi, activitats eqüestres, forestal, mecànica, atenció a les persones, educació infantil o informàtica. Tot plegat, de la mà dels diferents centres educatius de la comarca. També hi participaran altres organismes com l’Escola Oficial d’Idiomes, el Centre de Formació d’Adults, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell o el grup GAL Alt Urgell – Cerdanya amb el programa Odisseu retorna.

Aquesta fira té entrada lliure per a tothom que la vulgui visitar, es podrà veure quina formació es fa a cada centre educatiu de la mà dels centres. L’horari de visita serà de 10:00 h a 15:00 h i de 16:30 h a 18:30 h.

De les 19 h a les 20 h hores tindrà lloc una taula rodona, adreçada a joves, famílies, empreses del territori i públic en general per tal de conèixer experiències de primera mà i també poder resoldre tots aquells dubtes que poden sorgir de les oportunitats de formació del territori. Per tancar l’acte tindrà lloc la cloenda institucional.

La jornada ha estat organitzada per: L’Oficina Jove de l’Alt Urgell, l’IE d’Oliana, l’INS Joan Brudieu, el col·legi la Salle, l’EA del Pirineu, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal Alt Urgell i el Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya.