Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

El proper 26 d’octubre tindrà lloc una xerrada destinada a totes aquelles persones que volen emprendre i crear una empresa.  Serà una sessió d’un parell d’hores aproximadament sobre quins són els passos i els tràmits que ha de realitzar una persona quan vol crear la seva empresa. La sessió tractarà sobre com passar de tenir una idea a constituir-se com empresa per començar l’activitat econòmica, com s’han de fer aquests passos, on s’han de fer, etc. Aquesta xerrada tindrà lloc al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu – CETAP (3a planta de l’Edifici de les Monges, La Seu d’Urgell).

Aquesta sessió serà força dinàmica i s’adaptarà a tots els dubtes i qüestions que puguin tenir els assistents. A més, per complementar la sessió,  per aquells assistents que ho requereixin podran comptar amb assessorament personalitzat i gratuït de la mà de la mateixa gestoria. Un cop finalitzi la xerrada, aquelles persones interessades podran parlar amb el personal del Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya per inscriure’s a aquest assessorament de la mà de personal especialitzat que tindrà lloc els dies posteriors a la xerrada.

Amb aquestes accions es vol donar un cop de mà a totes aquelles persones emprenedores que tenen una idea i necessiten assessorament sobre com han d’actuar a continuació i quina és la millor opció per crear i constituir la seva empresa. A més, aquesta xerrada serà útil per aquelles persones que ja han rebut assessorament en altres ocasions perquè serà actualitzada en base a la nova Llei 18/2022, de 28 de setembre, sobre creació i creixement d’empreses.

Aquesta xerrada i els posteriors assessoraments està organitzat pel Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya en col·laboració amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. Se situa en el marc del projecte Start-Up que té com a objectiu afavorir l’emprenedoria i el creixement de nous projectes en zones rurals.

Per a més informació, podeu escriure a cauc@cauc.cat o trucar al 973 355 798.

Per a realitzar la inscripció a la xerrada, cliqueu aquí.