El proper dimarts 29 d’octubre us esperem a la sala la Immaculada de la Seu d’Urgell per a dur a terme un seminari en la prevenció del malbaratament alimentari, tant a l’escola com a casa.
El programa inclou:
- 17.30h Com es treballa el malbaratament als centres educatius de l’Alt Urgell. Presentació dels resultats del curs 2023-2024 i propostes de treball de futur. A càrrec de Maria Cerqueda, nutricionista.
- 18.30h Cuina en directe: propostes per prevenir el malbaratament. A càrrec de Jordi Tomàs, cuiner- dietista.
- 19.30h Espai de debat i treball grupal
Aquest seminari està adreçat a professionals que treballen en l’àmbit de menjadors escolars, personal dels centres educatius, famílies i societat en general.
Està organitzat pel Consorci Leader GAL Alt Urgell-Cerdanya i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, amb el finançament del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación i la Unió Europea, en el marc del projecte de cooperació LEADER GUSTUM.
El seminari és gratuït i cal fer les inscripcions al correu: cauc@cauc.cat , la xerrada comptarà amb servei de guarda d’infants, que cal sol·licitar al correu electrònic (Si no hi ha inscripcions no s’oferirà el servei).