Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Arriba el Workshop Ocupacional 2023 el 25 d’octubre de 2023 a la Sala Sant Domènech

L’acte té com a finalitat facilitar un espai per a que les empreses del territori i persones demandants d’ocupació es coneguin a través d’entrevistes individuals de curta durada. Enguany, també es comptarà amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya així com del Servei d’Ocupació i el Servei d’Immigració d’Andorra, ASPID i Integra Pirineus, com a punts d’informació presents durant la jornada.

Els objectius de l’esdeveniment són els següents:

• Donar a conèixer les ofertes de feina que ofereixen les empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i del Principat d’Andorra.
• Fomentar la contractació de persones demandants d’ocupació de la comarca.
• Fomentar el networking i el coneixement entre empreses d’Andorra, l’Alt Urgell i la Cerdanya Les empreses interessades en participar-hi cal que omplin el formulari de participació al següent enllaç https://ja.cat/oferteswks23, fins el 8 d’octubre de 2023.

Calendari Workshop Ocupacional

• Fins el 8 d’octubre 2023: Enviament d’ofertes de feina per part de les empreses, omplint el formulari: https://ja.cat/oferteswks23 Des del 10 d’octubre fins el 23 d’octubre: Termini per persones candidates per inscriure’s a les ofertes omplint el formulari: https://ja.cat/wrkshp23

• Dimecres 25 d’octubre 2023: Realització d’entrevistes per part de les empreses que hagin omplert el formulari Lloc: Sala Sant Domènec – la Seu d’Urgell Hora: 10:00h a 14:00h Les portes estaran obertes a les 9.00h per aquelles empreses que vulguin venir abans per preparar l’espai i hi haurà cafè de benvinguda.

En motiu d’aquest Workshop Ocupacional 2023, es duran a terme un seguit d’activitats formatives relacionades amb la cerca de feina i amb el món laboral.

• Dimarts 17 d’octubre: Gestió d’equips i lideratge, al CETAP de les 12h a les 14h. Cal inscripció prèvia a
• Dimecres 25 d’octubre: Presentació de les subvencions a les que poden optar les empreses realitzada pel SOC. A sala Sant Domènec a les 9.30. No cal inscripció prèvia.
• Dimecres 25 d’octubre: Assessorament personalitzat als demandants d’ocupació. El mateix dia del workshop ocupacional hi haurà un professional dinamitzador que realitzarà un assessorament personalitzat als candidats per tal d’afrontar les entrevistes laborals amb èxit. A sala Sant Domènec de 10 a 14h. No cal inscripció prèvia.