Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Impuls del turisme esportiu. Organyà 2020

Promotor:
Ajuntament d’Organyà

L’actuació es va realitzar amb l’objectiu de dotar a l’activitat esportiva del parapent a Organyà, d’unes instal·lacions adequades que li donin suport i que la posicionin a nivell internacional com un referent de qualitat.

Per aconseguir aquests objectius, en primer lloc, s’ha incrementat i millorat la superfície de la pista d’enlairament (triplicant la seva capacitat). En segon lloc, s’ha instal·lat una estació meteorològica, la qual dóna servei de temperatura, velocitat i direcció del vent en temps real a través de la web de l’Ajuntament. A més, s’ha construït una zona de graderia pel públic i una zona de pícnic. D’altra banda, s’han instal·lat els serveis sanitaris necessaris i s’han habilitat zones de pàrquing per escoles, esportistes i visitants. Finalment, s’ha millorat i adequat el camí d’accés, incrementant la seguretat d’aquest i posant els rètols i senyals corresponents.

Valor afegit
La inversió ha significat la consolidació d’un dels principals atractius turístics, relacionats amb l’activitat esportiva, a la localitat d’Organyà. El projecte dóna èmfasi als valors naturals, saludables i paisatgístics d’aquest indret, a més de posar a Organyà al capdavant d’aquest esport a nivell internacional.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
Organyà

Anualitat: 2018

Categoria del projecte
Esport / Activitat física i salut / Instal·lacions i equipaments per la pràctica de l’esport / Desenvolupament econòmic de les zones rurals / Turisme rural

Web: http://www.organya.cat/el-municipi/turisme