Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Creació de casa de poble compartida: rehabilitació de les quadres de Cal Estorc

Promotor: Cal Estorc CB

Cal Estorc és una casa pairal de construcció típica ceretana amb més de 250 anys d’història. La rehabilitació de l’antiga quadra de les vaques en una casa de poble compartida sorgeix a partir de la reducció de l’activitat agrària i ramadera que s’hi duia a terme.

En un marc refinat, relaxant i tranquil es crea una casa de turisme rural amb per oferir una agradable estança en qualsevol de les seves 7 habitacions. Vet aquí l’origen del nom de Set Terres amb que es dóna a conèixer ja que cada habitació rep el nom d’un dels 7 camps de Cal Estorc.

A la primera i segona planta s’ubiquen sis habitacions dobles i una cambra més versàtil i polivalent que permeti utilitzar-la com a suite o com habitació familiar.

El servei habitual que s’ofereix és un “bed and breakfast”, és a dir, hospedatge i esmorzar, i es dóna la possibilitat als hostes de demanar el servei de sopar en el que serveixen productes de primera qualitat en tots els sentits, utilitzant productes alimentaris de proximitat i parament molt cuidat.

També s’ofereix als clients la possibilitat de comprar allí mateix o bé online productes agroalimentaris elaborats a la Cerdanya i a les comarques veïnes.

Els promotors volien emprar energies renovables per a la producció d’aigua calenta sanitària i la calefacció i per això van optar per la instal·lació d’una caldera de biomassa i de plaques solars.

Valor afegit
Set Terres aporta a la Vila de Llívia una millora de l’oferta turística hotelera de proximitat i de màxima qualitat. Afavoreix el desenvolupament social i econòmic de la zona mitjançant la creació d’un lloc de treball i la venta de productes artesans de la Cerdanya i comarques veïnes.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
Llívia

Anualitat: 2016

Categoria del projecte
Turisme Rural / dinamització i millora de l’oferta turística

Web: http://setterres.com/