Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Creació d’una tintoreria – bugaderia de qualitat a Oliana

Promotor: Recodima, SCP

La Tintoreria-Bugaderia Impecable parteix de la motivació de tres joves emprenedors, la Ylènia, la Gemma, i el Joan, que pretenen contribuir a generar activitat econòmica al municipi natal dels dos darrers, Oliana, al mateix temps que volen experimentar amb els seus propis estalvis en el món dels negocis i les empreses en primera persona. Sota la denominació social de RECODIMA, SCP, representativa dels seus cognoms, han iniciat el projecte empresarial, participat majoritàriament per dones joves i amb ganes d’expandir-se professionalment, i un germà i marit amb ganes d’acompanyar-les en aquest viatge de negocis.

La missió d’Impecable parteix doncs de la identificació de la necessitat imminent d’aquests serveis en una localitat on no existia i posar d’aquesta manera un gra de sorra en la  millora de la qualitat de vida dels ciutadans d’Oliana.

Valor afegit
– És una tintoreria-bugaderia que prima la qualitat, la bona feina feta, i el tracte proper al client.

– Es fomenta la formació permanent dels socis i dels treballadors de l’empresa,  amb l’objectiu d’estar actualitzats a les necessitats del territori i a les novetats del sector de les tintoreries.

– S’implanten polítiques de respecte al medi ambient. S’utilitza maquinària amb garantia mediambiental certificada amb la normativa francesa NF; a més de tenir en compte criteris de sostenibilitat en la compra i ús dels productes.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
Oliana

Anualitat: 2010

Mesura: Creació i desenvolupament de microempreses

Categoria del projecte
Economia social i Emprenedoria rural / Serveis a empreses
Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Web: www.actiweb.es/impecabletintoreria