Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Creació d’activitat d’un restaurant amb comerç alimentari al centre històric

Promotor:
Distribucions Alimentàries SEU SL

Distribucions Alimentàries Seu és una empresa urgellenca que compta amb diversos supermercats a la ciutat i també un bar-cafeteria. En aquest cas, van apostar per obrir un nou establiment on es combinés un supermercat amb un espai per cafeteria, peixateria i menjars per emportar amb l’opció que també es pogués consumir en aquest espai. La inversió va dedicar-se en l’obra i material necessari per la construcció d’aquest projecte anomenat Seu&Go. Van innovar cercant noves fórmules de servei com la cocció immediata de peix fresc o l’elaboració al moment de sucs premsats en fred.

A més, davant l’auge de formats molt competitius a la ciutat, van apostar per la comercialització d’un producte de qualitat i proximitat. Per altra banda, permet la comercialització pels productors alimentaris locals tant en producte envasat com de matèria primera. Van optar per una situació estratègica situada al casc antic de la Seu d’Urgell per dinamitzar econòmicament aquesta zona històrica del municipi.  

Valor afegit
El projecte de Seu&Go ha creat un espai innovador i acollidor on es barregen formats tradicionalment separats com plats cuinats per emportar, l’elaboració artesanal de sushi, restauració-cafeteria, peixateria i botiga de conveniència. Seu&Go oferirà productes alimentaris propis d’una botiga d’alimentació de proximitat, facilitant que els productors locals puguin oferir els seus productes a aquests establiments.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
La Seu d’Urgell

Anualitat: 2017

Categoria del projecte
Desenvolupament econòmic de les zones rurals/ Producte de proximitat/ Valoració de les produccions locals/ Producte alimentari

Web:   https://www.facebook.com/seuandgo/