Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Local destinat a bar amb obrador de productes càrnics.

Establiment de restauració mixta

Promotor:
Embotits i carns Baridà SLU

L’activitat principal d’Embotits i carns Baridà SLU és l’elaboració d’embotits tradicionals de les comarques de l’Alt Urgell i Cerdanya. Principalment basen l’elaboració pròpia amb carn d’origen porcí, de manera artesanal aptes per celíacs i al·lèrgics, sense cap tipus de conservant afegit. A més, també comercialitzen vedella, xai i porc de productors i ramaders de la comarca, intentant evitar intermediaris i potenciant així, productes de proximitat.

En aquest cas, la inversió va anar destinada a la creació i posada en marxa d’un establiment dedicat a la restauració on es serveixen plats típics de l’Alt Urgell i la Cerdanya a partir de la transformació de productes d’aquestes comarques i comarques veïnes. Per aquest motiu, es va sol·licitar una inversió per realitzar un petit obrador per elaborar els embotits i plats preparats. Aquests nous serveis i productes, es difonen a través de la pàgina web que compta amb una passarel·la de compra. Quant a aquest servei de restauració, els clients poden optar per un servei de càtering per esdeveniments amb diverses persones però també disposen de repartiment a domicili de plats preparats.

Valor afegit
El Rastell neix amb la voluntat de potenciar els productes de l’Alt Urgell i comarques limítrofes a partir d’una cuina que fusiona tradició i modernitat, on es poden trobar productes ecològics i de proximitat.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
La Seu d’Urgell

Anualitat: 2017

Categoria del projecte
Agroalimentari/ Desenvolupament econòmic de les zones rurals/ Valoració de les produccions locals / Producte alimentari/ Producte de proximitat

Web: http://elrastell.restaurant/