


Local destinat a bar amb obrador de productes càrnics.
Establiment de restauració mixta
Promotor:
Embotits i carns Baridà SLU
L’activitat principal d’Embotits i carns Baridà SLU és l’elaboració d’embotits tradicionals de les comarques de l’Alt Urgell i Cerdanya. Principalment basen l’elaboració pròpia amb carn d’origen porcí, de manera artesanal aptes per celíacs i al·lèrgics, sense cap tipus de conservant afegit. A més, també comercialitzen vedella, xai i porc de productors i ramaders de la comarca, intentant evitar intermediaris i potenciant així, productes de proximitat.
En aquest cas, la inversió va anar destinada a la creació i posada en marxa d’un establiment dedicat a la restauració on es serveixen plats típics de l’Alt Urgell i la Cerdanya a partir de la transformació de productes d’aquestes comarques i comarques veïnes. Per aquest motiu, es va sol·licitar una inversió per realitzar un petit obrador per elaborar els embotits i plats preparats. Aquests nous serveis i productes, es difonen a través de la pàgina web que compta amb una passarel·la de compra. Quant a aquest servei de restauració, els clients poden optar per un servei de càtering per esdeveniments amb diverses persones però també disposen de repartiment a domicili de plats preparats.
Valor afegit
El Rastell neix amb la voluntat de potenciar els productes de l’Alt Urgell i comarques limítrofes a partir d’una cuina que fusiona tradició i modernitat, on es poden trobar productes ecològics i de proximitat.
Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya
Municipi
La Seu d’Urgell
Anualitat: 2017
Categoria del projecte
Agroalimentari/ Desenvolupament econòmic de les zones rurals/ Valoració de les produccions locals / Producte alimentari/ Producte de proximitat