Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Espai de coworking de medicina esportiva i podologia

Promotor: Montserrat Dòria i Cervós

L’emprenedora, podòloga de professió, va crear amb l’ajut del programa Leader un espai amb diferents sales i consultes per a professionals de la salut esportiva. En aquest centre es pretén donar resposta a persones amb patologies diferents relacionades amb els peus, la columna vertebral, les articulacions, les lesions esportives, etc. El FITA compta amb professores especialitzades en pilates terapèutic amb màquines especials per practicar aquesta disciplina de manera totalment personalitzada.

L’aparell d’anàlisi biomecànic que s’ha instal·lat al centre és l’únic de la comarca i rodalies i permet una complerta anàlisi del moviment que es realitza al correr o anant en bicicleta, detectant possibles defectes posturals que a la llarga poden comportar problemes per a la pràctica esportiva.

El centre col·labora estretament amb un equip de fisioteràpeutes i osteòpates situat al local del costat de manera que han creat un centre integral de medicina esportiva i rehabilitació.

Valor afegit
El fet que el FITA compti amb una doctora especialitzada en medicina esportiva permet fer les revisions (obligatòries) pels clubs federatius del territori, evitant que s’hagin de desplaçar a d’altres ciutats o hagin d’assumir el cost del desplaçament d’aquests professionals.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
La Seu d’Urgell

Anualitat: 2011

Mesura: Creació i desenvolupament de microempreses

Categoria del projecte
Societat rural i serveis a la població / serveis a la població
NTIC i mitjans de comunicació / TIC per a la població local

Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Web: www.fitasalut.com