Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Creació d’una sala de showcooking i millores intal•lacions d’Exquisitàrium

Promotor: Exquisitarium SL

L’empresa Exquisitarium SL es dedica a l’elaboració de productes alimentaris d’alta qualitat per satisfer les demandes d’altres empreses, principalment de l’àmbit de la restauració. Amb la creació de l’espai de showcooking, l’empresa podrà fer demostracions professionals de preparació, cuina i servei amb degustacions, per a la clientela i distribuïdors, inexistent fins al moment a l’Alt Urgell. Aquesta sala permet exposar les creacions culinàries i els productes d’altres artesans locals en un escenari molt semblant a aquell en què s’acaben servint i consumint.

A més d’aquestes activitats, en aquestes noves instal•lacions l’empresa hi desenvoluparà cursos de cuina, presentacions i maridatges de productes locals i la formació a comercials i a clients dels productes d’Exquisitarium SL.

Altre actuacions de millora de les instal•lacions i l’accessibilitat de la seu de l’empresa han consistit en l’adequació de l’entorn de l’edifici, annex a la façana principal i del vestíbul i incorporació d’una escala a la planta primera de la nau des d’aquest vestíbul.

Valor afegit
Aquest projecte aporta dinamització econòmica a la comarca i a Oliana en particular, ja que Exquisitarium cuina amb productes de proximitat i mostra la tècnica culinària a destinataris finals d’abast nacional i internacional. Amb aquesta actuació l’empresa millora les seves instal•lacions de cara a consolidar el seu negoci i també potencia la visualització i promoció del productes alimentaris artesans elaborats a la zona.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
Oliana

Anualitat: 2016

Categoria del projecte
Cuina d’alta qualitat / Productes alimentaris de proximitat

Web: https://www.exquisitarium.com/