Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Millora de la productivitat d’una empresa de fusta adquirint maquinària i software

Promotor:
Fustes Magre SL

El projecte s’ha fonamentat en l’especialització en productes a mida i d’elevat valor afegit. Per tant, l’empresa ha sigut capaç d’oferir productes de fusta diferents a la competència, donat que s’ha tingut més flexibilitat a l’hora de produir amb uns preus molt competitius i amb més qualitat d’acabat en el producte.

D’altra banda, s’ha millorat la capacitat competitiva i s’ha reforçat la estratègia de diversificació cap a nous mercats a través del llançament de la línia de productes d’armaris, de cuines i una tercera de mobiliari per hostaleria amb la seva pròpia marca “Tabula”. Això ha permès aconseguir nous clients i ampliar el seu àmbit d’actuació.

Amb aquesta inversió l’empresa ha fet una aposta per la modernització dels mitjans de producció oferint als clients unes peces de fusta d’alta qualitat, cosa que ha fet que el grau de compliment hagi estat assolit totalment.

Valor afegit
Amb el recolzament del programa Leader, l’empresa ha augmentat la competitivitat del negoci i millorat l’eficiència del procés productiu. La màquina canejadora làser i el programa-sistema CAD / CAM ha permès la fabricació d’armaris i mobles d’interior amb una major qualitat. A més, s’han atret nous clients molt més exigents, en els rams de l’arquitectura i la decoració, que han portat a la fusteria treballs de més complexitat i alt valor afegit. Apostar per la utilització de la fusta és apostar per la sostenibilitat i cuidar el nostre entorn amb un material reciclable, renovable, reutilitzable, abundant i natural.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
Montferrer i Castellbò

Anualitat: 2018

Categoria del projecte
Innovació i qualitat / Modernització d’equipaments / Millora de processos / Innovació tecnològica

Web: http://www.montferrercastellbo.cat/ca/serveis-economics/fustes-magre-sl