Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Hotel Masia d’en Valentí

Promotor: Valentí Bertran Salvador

L’Hotel Masia d’en Valentí està situat en una masia aïllada situada a la carretera que va de la Seu d’Urgell a Andorra, anomenada antigament Casa Cortingles, entre el nucli d’Anserall i la frontera.

El promotor va adquirir la finca l’any 1996 i, després de rehabilitar el paller va obrir el restaurant Masia d’en Valentí l’any 1998. Ara s’ha rehabilitat l’antiga masia per a dedicar-la a hotel rural com a un important complement al restaurant, al mateix temps que s’ha recuperat un espai molt degradat, millorant la imatge del conjunt i fent-lo molt més atractiu turísticament.

Valor afegit
El valor afegit que suposa aquest projecte és disposar d’una oferta d’allotjament en hotel entre la Seu d’Urgell i Andorra, a peu de carretera, inexistent fins ara, permetent que persones que visiten Andorra i no es vulguin allotjat al país veí, pugin fer-ho en un lloc molt proper i tranquil, rebent un tracte molt familiar. El fet de que s’allotgin en un establiment de l’Alt Urgell també facilita la promoció de la zona, ja que si s’allotgessin a Andorra difícilment establirien contacte amb el nostre territori.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
Les Valls de Valira

Anualitat: 2010

Mesura: Foment d’activitats turístiques

Categoria del projecte
Turisme Rural / dinamització i millora de l’oferta turística

Web: www.masvalenti.com