Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Incorporació de la Pràctica Esportiva en Complex Turístic

Promotor: Josep Navarro Martell

El promotor ha dut a terme dos projectes en distintes convocatòries d’ajut que presentem conjuntament doncs totes tres guarden un fil conductor amb la pràctica esportiva i l’activitat física a l’entorn d’un complex turístic ja en funcionament.

Les actuacions han significat la millora de l’allotjament turístic Mas d’en Roqueta (Aravell del municipi de Montferrer i Castellbó) en instal·lacions i equipaments per a la pràctica de l’esport de pàdel, paintball i piscina.

En concret ha consistit en la construcció d’una pista de pàdel descoberta i adequar circuits de paintball (convocatòria 2010), la construcció de dues pistes de pàdel cobertes (convocatòria 2011) i una piscina i zona de solàrium (convocatòria 2012).

Valor afegit
El projecte ha significat incrementar l’oferta de serveis d’un establiment turístic rural amb equipaments per la pràctica de l’esport i l’activitat física a l’entorn natural.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
Montferrer i Castellbó

Anualitat: Anualitats 2010, 2011 i 2012

Mesura: Foment d’activitats turístiques

Categoria del projecte
Societat rural i serveis turístics / Turisme rural / Activitat física / Instal·lacions i equipaments per la pràctica de l’esport

Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

web: www.masdenroqueta.com