Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Canvi i millora del local d’oficines i taller amb equipament i adquisició de flota de bicicletes de lloguer

Promotor:
Jordi Bonet Benaiges

MTB Dreams amb Jordi Bonet Benaiges al capdavant és una empresa que es dedica a la organització d’activitats de turisme actiu, de natura, cultura i gastronomia que té com a eix principal la bicicleta. Situada a Bellver de Cerdanya, aposta per fer activitats amb bicicleta pels Pirineus, principalment per la Cerdanya. Les activitats i paquets turístics que ofereixen estan basats en productes propis del territori com els allotjaments, els restaurants i bars, els serveis de fisioteràpia, els banys termals i tractaments wellness, entre d’altres.

La inversió sol·licitada al Leader tenia com a finalitat la reforma i millora del local per millorar les condicions de treball i la qualitat del servei. També van realitzar un taller amb l’equipament necessari per poder treballar i adequar un espai per a poder guardar i mantenir les bicicletes. Per altra banda, també van adquirir una flota de bicicletes per poder llogar i realitzar rutes turístiques.

Valor afegit
Aquesta empresa aposta per gaudir l’esport de muntanya amb la bicicleta com a protagonista. El consum d’activitats turístiques amb elles s’ha disparat en els últims anys, i ara ja no hi ha únicament les bicicletes de carretera i muntanya, sinó que podem trobar moltes més categories com són l’enduro, la BTT, el Cross country, cicloalpinisme i moltes d’altres. Per aquest motiu, el valor afegit de MTB Dreams és l’especialització en aquest àmbit i l’aposta per fer-ho combinant els productes locals i la col·laboració amb molts negocis de proximitat.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
Bellver de Cerdanya

Anualitat: 2017

Categoria del projecte
Desenvolupament econòmic de les zones rurals/ Societat rural i serveis turístics / Turisme rural / Instal·lacions i equipaments per la pràctica de l’esport

Web: http://mtbdreams.com/