Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Millora de l’Hotel Muntanya de Prullans

Promotor: Hotel Muntanya Prullans SL

L’Hotel Muntanya es va fundar el 1947 i és una empresa familiar creada per a donar el màxim de serveis als clients com si es trobessin en un gran resort turístic, però tenint molta cura per mantenir l’ambient familiar i apostant clarament per la innovació, la transmissió de la cultura Pirinenca i la preservació del medi ambient.

És un hotel de 3 estrelles amb 50 habitacions (100 places) equipat amb un restaurant de 150 places que aposta per la cuina tradicional amb utilització de producte local, sales polivalents, sala de banquets, sala de seminaris, biblioteca, jardins i parcs infantils, piscines, un espai equipat per al jovent, gimnàs i wellness.

Està situat al municipi de Prullans de Cerdanya, a una alçada de 1.100 metres i una població per sota de 300 habitants. Es tracta d’un municipi de muntanya amb una problemàtica característica d’aquest tipus de territori, essent el principal problema en el desenvolupament de l’activitat econòmica de l’Hotel la forta estacionalitat.

Amb la creació dels nous serveis (sala polivalent, gimnàs, welness, estètica i massatges i piscina coberta), s’aconsegueix una important diversificació de l’oferta de l’Hotel i la possibilitat d’oferir als veïns dels pobles propers uns serveis inexistents fins ara.

L’Hotel Muntanya forma part d’un grup d’empreses d’allotjament de la família Isern Casanovas, juntament amb l’Aparthotel Ca l’Aurèn i el Camping La Cerdanya, i comparteixen serveis com els que es poden oferir amb la millora realitzada a l’Hotel.

Valor afegit
La creació d’un espai lúdic esportiu d’aquestes característiques permet donar servei no només als clients de l’hotel sinó que cobreix unes necessitats del territori que l’envolta, ja que és un espai obert al públic en general i la població en pot gaudir evitant haver de desplaçar-se a poblacions més grans per a practicar les activitats que s’hi ofereixen.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
Prullans

Anualitat: 209 / 2010

Mesura: Foment d’activitats turístiques

Categoria del projecte
Turisme Rural / dinamització i millora de l’oferta turística

Web: www.prullans.net