Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Creació de l’espai degustació Llivins Wine Corner a Mountain
wines Vins de Muntanya SL

Titular:

Mountain Wines Vins de muntanya SL

Mountain Wines – Vins de Muntanya és un celler vitícola situat a Llívia. Un cop obtinguts els drets de plantació, van plantar la primera vinya el 2011, i al 2017, van obtenir finalment els drets per a constituir el celler dins la mateixa finca, convertint-se en el primer celler de Cerdanya d’elaboració de vins. D’aquesta manera el projecte es basa en el conreu, elaboració i embotellat de vins.
Aquesta inversió consisteix en la realització d’un espai annex a la producció. Crear un centre de degustació, anomenat Llivins Wine Corner. Aquest es tracta d’un nou espai multifuncional on poder atendre les visites guiades del celler/vinya, poder degustar els productes elaborats, realitzar tastos dirigits i també dedicat a la venda dels productes amb l’objectiu d’ampliar i diversificar l’oferta per dinamitzar l’espai. És una manera de poder crear un flux d’activitat més estable durant l’any, on la gent pugui completar l’oferta d’enoturisme.
Aquesta inversió permet dinamitzar un espai que fins ara no tenia activitat empresarial propietat de la mare d’un dels socis.

Valor afegit

Llivins és el primer celler de tota la Cerdanya. La seva viticultura és ecològica (certificada – ccpae) i els vins són vegans. Tot el procés del producte es realitza a Llivins i van prendre la decisió de ser autònoms al 100%, a través d’energia solar.
En innovació estan treballant en 3 projectes de recerca:

 • Programa europeu life midmacc: on treballen a entendre les adaptacions del conreu a zones de muntanya a causa del canvi climàtic.
 • Irta: institut de recerca i tecnologia agroalimentària de Catalunya, en la recol·lecció de dades de sòl, climatologia…
 • Incavi: definint amb institut català de la vinya i el vi (incavi) -dpt. Agricultura, la implantació de la vinya a Cerdanya, amb projectes varis com la recuperació de varietats autòctones de Cerdanya de vinya, pràctiques agrícoles de la vinya en alçada…
  Grup GAL: Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

  Municipi: Llívia

  Anualitat: 2020

  Categoria del projecte: Turisme