Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Pirineu Sky: venda de BTT, roba tècnica de muntanya i reparacions d’esquí nòrdic

Promotor: Pirineu Sky Services SCP

Amb aquest projecte, tres emprenedors han obert una botiga-taller de venda i reparació de bicicletes de muntanya i esquís de nòrdic a la Seu d’Urgell. Tot i tractar-se d’un municipi amb gran tradició en aquests dos esports no existia aquest tipus de negoci combinant BTT i esquí nòrdic (a causa de la proximitat d’Andorra) i sovint calia desplaçar-se per poder comprar bicicletes o reparar-les.

El projecte presentat al programa Leader, ha consistit en l’adequació d’un local (i posteriorment d’un segon local per a una ampliació) per convertir-lo en botiga especialitzada d’una banda i de taller de reparació i manteniment de l’altra.

Els tres emprenedors que decideixen muntar aquest negoci són entrenadors i tècnics de diferents equips nacionals i, a banda de la seva activitat, han creat aquesta empresa molt especialitzada que ofereix un servei professional d’assessorament  en allò referent a la reparació i el manteniment d’esquís de nòrdic.

Valor afegit
Fins a l’obertura d’aquesta botiga, al municipi no existia aquest tipus de negoci especialitzat i sovint calia desplaçar-se per poder comprar bicicletes o per reparar-les.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
La Seu d’Urgell

Anualitat: 2011

Mesura: Creació i desenvolupament de microempreses

Categoria del projecte
Turisme Rural / turisme de natura / ecoturisme
Societat rural i serveis a la població / serveis a la població

Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial