Alt Urgell 973 35 31 12 - 973 35 57 98 / Cerdanya 972 88 48 84 cauc@cauc.cat

Hotel Can Borrell de Meranges

Promotor: Verdaforn, SL

L’hotel restaurant Can Borrell es va obrir fa 40 anys, però no va ser fins la sol·licitud Leader que no van començar a fer un pla estratègic. Des del 2002, l’empresa VERDAFORN, SL està dirigint l’hotel, primer en règim de lloguer i a partir del 2003 com a propietari.

L’Hotel Restaurant Can Borrell de Meranges és un petit hotel rural de caràcter familiar i ple d’encant. Amb una cuina d’alta qualitat i un ambient acollidor, l’hotel és l’espai ideal que li permetrà relaxar-se i gaudir del plaer de la tranquil·litat. L’hotel és un dels establiments més singulars de la Cerdanya i del Pirineu català. El complex té una forta càrrega rústica sent la pedra, la fusta i la pissarra els elements que li donen més personalitat i una calidesa característica. L’establiment pot acollir a grups familiars, d’amics o d’empreses que poden disposar de les 9 habitacions, una d’elles tipus suite, amb esplèndides vistes a la vall  i  les muntanyes dels Pirineus.

La zona del poble de Meranges és idònia per fer excursions a peu o en cotxe als llacs del Malniu, Estany Mal i Engorgs, al pic de Puigpedrós i altres racons menys coneguts però de gran bellesa.

 

Grup GAL
Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya

Municipi
Meranges

Anualitat: 2010

Mesura: Foment d’activitats turístiques

Categoria del projecte
Turisme Rural / adequació d’infraestructures i oferta per a col·lectius específics
Aplica RSE Aplica la Responsabilitat Social Empresarial

Web: www.canborrell.com