por CAUC | Ago 17, 2018 |
Elaboració artesanal de sake amb aigua de Tuixén Promotor: Seda Líquida SLU Seda Líquida es dedica a l’elaboració d’una beguda alcohòlica japonesa, obtinguda per la fermentació natural de l’arròs i que es coneix amb el nom de sake. Posteriorment el sake s’embotella en...
por CAUC | Ago 17, 2018 |
Fabricació i envasat de galetes i herbes “l’Infús” Promotor: Marc Antoni Mateu Jofre El projecte crea una nova línia d’activitat amb l’equipament de dos obradors. Un destinat a l’elaboració i envasat de galetes artesanes de pasta seca amb productes de gamma alta com...
por CAUC | Ago 17, 2018 |
Ampliació i millora de consulta veterinària “Manescalia Cal Ros” Promotor: Manescalia Cal Ros SL Es tracta d’un projecte d’ampliació i millora d’una ja existent consulta veterinària i l’agrobotiga de Bellver per tal d’ampliar el negoci i així poder oferir un servei...
por CAUC | Ago 17, 2018 |
Creació d’un forn de pa sense pressa “Crosta i molla” Promotor: Crosta i Molla “Crosta i Molla” sorgeix amb l’objectiu de portar a les nostres taules un pa de qualitat tant per la manera d’elaborar-lo com per les seves matèries primeres. Això vol dir elaborat com el...
por CAUC | Ago 17, 2018 |
Creació del restaurant L’Era del Julià a Arcavell Promotor: L’Era del Julià L’Era del Julià era el nom que rebia la finca on s’ha construït el restaurant, gràcies a l’Imma Vidal i Arnau, promotora del projecte i filla d’aquell indret. L’oferta gastronòmica es...